Ervaring David

In 2009 werd ik ziek, ik werd heel erg moe, kreeg last van mijn hart, slaapproblemen, last van stemmingswisselingen en mijn geheugen, ik kon bijna niks meer onthouden. Ik ging ermee naar de huisarts en er kwam niet uit dat het Lyme was, hoewel daar wel op onderzocht was. Uiteindelijk kreeg ik 8 maanden later te horen bij de internist dat het Lyme was en werd ik daarvoor behandeld. Ik kreeg antibiotica maar dat bleek al niet meer voldoende, je bent dan al zover met de Lyme dat dat niet meer genoeg werkt.

Toen ben ik aan het zoeken gegaan, ik heb wat alternatieve dingen gedaan. Op een gegeven moment werd ik doorgestuurd naar Duitsland, voor een behandeling met antibiotica middels een infuus. Daar knapte ik wat van op voor 2 weken en toen werd ik nog zieker dan ik al was. Ik ben verder gegaan met mijn zoektocht, ben naar verschillende soorten artsen geweest en heb meerdere kuren gevolgd.

Toen kreeg ik van een bekende een kranten artikel uit de Telegraaf waarin een succes verhaal stond van Tessa Gerrits. Dat stuk heb ik doorgelezen en ik dacht als ik iets anders wil gaan doen dan is dat denk ik wat ik moet gaan doen. Op dat moment was ik nog met een kuur bezig, daar ben ik mee doorgegaan maar uiteindelijk toch maar mee gestopt en terecht gekomen bij de Lyme Zelfhulpgroep. Ik had daar direct een goed gevoel bij, dat dit was wat ik nodig had. Geen antibiotica meer maar een natuurlijke manier van genezen van al je kwalen. Daar had ik van het begin een goed gevoel over, dat dit goed was. Ik merkte direct dat de zelfhulp behandeling wat deed, mijn slaap verbeterde. Mijn darmen liepen niet goed en die begonnen na een zelfhulp behandeling weer beter te lopen.

Ik zit er nu meer dan een jaar. Ik kwam als een zombie binnen en mijn gezondheid is stukken verbeterd. Ik kan iedereen, die een vorm van Lyme heeft, deze zelfhulp-behandeling aanraden. Er is niet alleen resonantie maar ook fotonen, de Bionic 880, en in combinatie met het LTN-4 Pro systeem werkt dat heel goed. De ervaring die aanwezig is en de kennis van Erik Noteboom heb je echt wel nodig.

Het gaat nu heel erg goed met me. Qua energie ben ik van 40% naar 90% gegaan en het werken als zelfstandig ondernemer gaat mij weer goed af. Dat deed ik op uithoudingsvermogen/ karakter en dat gaat nu op de energie die ik heb. Ik merk nu waar mijn grens ligt en wanneer ik er overheen ga. Voorheen voelde ik dat niet, door mijn algehele lamlendigheid.

Het groepsverband werkt heel goed, je zit met soortgelijke mensen die zelf ook in dezelfde lijn denken. Niet jou de put inpraten, wat allemaal niet heeft geholpen en niks voor ze heeft gedaan maar ze hebben een aansporende werking. Met de groep bij elkaar zitten werkt heel positief.

David

Hier kan je meer ervaringen lezen