Ervaring Candice

Via een vriendin van mij ben ik ongeveer een jaar geleden bij Erik en Tessa (zelfhulpgroep Nederland) terecht gekomen. Ik had last van extreme vermoeidheid.

Ik was soms te moe om uit bed te komen. Daarnaast heb ik al een groot deel van mijn leven last van hoofdpijn. Ik slikte bijna elke dag wel een paracetamol. Het waren allemaal vage, maar wel zeer vervelende klachten die een grote invloed hadden op mijn leven.

In het reguliere circuit kreeg ik geen antwoorden en werd mij verteld dat ik best een halve antidepressiva kon innemen. Dit vond ik ongelooflijk, ik heb vriendelijk bedankt en ik heb uiteindelijk besloten na meerdere goede verhalen te hebben gehoord eens een afspraak te maken bij Erik. Hij heeft mij goed ondersteunt en ik heb mijn organen zelf behandeld. Ik voelde mij na de zelfhulp behandelingen soms nog vermoeider dan dat ik al was. Mijn omgeving wist niet of ik er goed aan deed, maar mijn gevoel zei van wel en ik ben doorgegaan.

Nu, een jaar later ben ik blij dat ik dit gedaan heb want ik voel mij veel beter. Ik heb geen last meer van hoofdpijn en de vermoeidheid is stukken minder. Ik heb de zelfhulp behandelingen af kunnen bouwen, maar ik wil het wel af en toe bij blijven houden. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik bij Erik en Tessa terecht ben gekomen en je kunt gerust zeggen dat ze life-changing resultaten kunnen bereiken. Lieve Erik en Tessa bedankt!!

Candice

Hier kan je meer ervaringen lezen