Ervaring Sasja

Het eerste rare wat ik merkte was oorsuizen, 10 jaar geleden. Na een langere periode van vermoeidheid werd d.m.v. bloedonderzoek Lyme en Pfeiffer geconstateerd. Ik kreeg 6 weken doxycycline en volgens de huisarts moest het dan over zijn.

Door de jaren heen kreeg ik steeds meer last van grieperigheid, vermoeidheid, lamme armen, en verergering van mijn bronchitis en slechte darmwerking. Ik kreeg allerlei bloedonderzoeken, daar kwam nooit iets bijzonders uit. Als ik er met de huisarts over sprak zei ze dat mijn klachten psychisch waren. Dat ging zover dat er uiteindelijk gezegd werd dat ik me maar moest laten opnemen.

Daarna heb ik verschillende dingen geprobeerd op het alternatieve pad. Op een gegeven moment constateerde een diëtiste dat ik nog steeds Lyme had. Weer probeerde ik van alles, o.a bioresonantie, Asyra, darmspoelingen en ozonbehandeling. Ik had het idee dat ik er niet verder mee kwam.

Uiteindelijk kwam ik door zoeken op internet terecht bij Erik Noteboom en Tessa Gerrits, bij de ‘Lyme Zelfhulpgroep Nederland’. Wat mij aansprak was de door Erik ontwikkelde apparatuur die bij de zelfhulp-behandeling gebruikt wordt en het feit dat Erik en Tessa zelf door deze biofotonen en bioresonantie behandeling van Lyme genezen zijn. Ook dat je met de behandeling in een lotgenoten groep zit sprak mij aan.

In de afgelopen 14 maanden heb ik heel veel waardevolle informatie gekregen van Erik, Tessa en lotgenoten. Veel tips over voeding en supplementen, heel veel inzicht in het/mijn leven.
Wat heel fijn was was dat Tessa altijd bereikbaar was op momenten dat het even niet ging.

Mijn Lyme is WEG!!!
Lieve Tessa, Erik en lotgenoten, heel veel dank voor deze waardevolle reis.

Sasja

Hier kan je meer ervaringen lezen