Ervaring Nienke Timmermans

Vorig jaar begon ik te kwakkelen met mijn gezondheid. Ik was moe, lusteloos en had verschillende klachten. Van hoofdpijn tot concentratieproblemen en van pijn in de gewrichten tot hartritmestoornissen.

Tijdens mijn zoektocht kwam ik via een vriend van mij al snel in contact met Erik Noteboom. Deze vriend was eerder bij Erik geweest en met succes begeleid bij zijn zelfhulp behandelingen tegen de ziekte van Lyme. De klachten die ik had deden mij vermoeden dat ik ook weleens Lyme kon hebben en dat bleek zo te zijn. Een aantal maanden heb ik de zelfhulp behandelingen gevolgd met een goed resultaat. Gelukkig ben ik niet jaren ziek geweest dus ik denk dat dat er ook mee te maken heeft dat ik mij vrij snel beter voelde.

Ik heb de begeleiding als zeer prettig ervaren. Doordat Erik het zelf ook heeft gehad weet hij hoe iemand met Lyme zich voelt. De manier waarop hij mij begeleidde en de kennis die hij heeft gaf mij een zeer vertrouwd gevoel. Ik heb geen vergelijkingsmateriaal ten opzichte van andere behandelmethoden maar ben zeer dankbaar dat ik gelijk hiermee ben begonnen.

Ik voel mij nu weer zo goed dat ik de komende maanden op reis ga. Vergeten wat er de afgelopen periode is geweest en genieten van het feit dat ik dit weer kan!

Nienke Timmermans

Hier kan je meer ervaringen lezen