Ervaring Carina Westra

Sinds enige tijd ga ik voor zelf behandeling naar Erik Noteboom met een Bionic 880 in combinatie met de LTN – 4 en LTN – 4 PRO en vooraf met stressdeblokkeringsapparaat BTN – 2. Ik voel mij regelmatig zo dankbaar dat ik deze man heb ontmoet, want ik geloof dat ik nu de juiste zelfhulpbehandelingen krijg om weer gezond te worden.

Daarbij is het stressdeblokkeringsapparaat BTN – 2 niet het minste wat ertoe bijdraagt. Ik heb vele jaren door verschillende omstandigheden stijf gestaan van de stress, maar ik heb nooit vermoed dat het zo’n belemmering was om gezond te worden. Ik wist dat ik volkomen geblokkeerd was hierdoor, maar er was niemand die deze last en verkramping van me af kon nemen. Massage hielp niet of slechts ten dele, ook osteopathie of craniosacraal therapie verlichtten de klachten nauwelijks. Ik heb zelfs voedingssupplementen gebruikt, yoga gedaan, alles en nog wat zonder veel resultaat. Als ik met het stressdeblokkeringsapparaat BTN – 2 behandeld wordt, voel ik rust over me komen en mijn spiertonus is ook gezakt, zodat mijn spieren niet meer samentrekken en het lichaam de hele dag maar op scherp blijft staan.

Daarnaast krijg ik fotonentherapie Bionic 880 in combinatie met de LTN – 4 en LTN – 4 PRO om de ziekte van Lyme te behandelen, waaraan ik al jaren lijdt en waarvan ik heel ziek ben. Met bioresonantie ben ik een heel jaar behandeld in 2008- 2009 bij een behandelaar; ik achtte mijzelf toen gezond, omdat ik me zoveel beter voelde, maar de borrelia bacterie had nog niet geheel afgedaan. Door omstandigheden kon ik me toen niet langer laten behandelen en in de jaren die volgden had ik wederom zeer veel stress.
Inmiddels ben ik terug bij af, ik voel me weer behoorlijk ziek. Dat stress het lichaam belemmert om gezond te worden en te blijven is zo WAAR! Ik heb het aan mijn eigen lichaam ervaren en Erik Noteboom heeft hier inderdaad een heel groot punt! Bovendien moet je behoorlijk intelligent zijn om de conclusie te trekken dat er dus een stressdeblokkeringsapparaat BTN – 2 ontwikkelt dient te worden, wil je in staat zijn om mensen werkelijk te helpen. Nu hoop ik dat de bioresonantie, na te ont-stressen, kan doordringen tot in het diepst van mijn cellen en ik uiteindelijk toch nog een keer blijvend gezond wordt.

De fotonentherapie Bionic 880 in combinatie met de LTN – 4 en LTN – 4 PRO is een ander verhaal: het VOEDT mij! Dat is misschien een gekke uitdrukking, maar ik had altijd het idee dat ik ondervoed was, terwijl ik zeker gezond eet. En ik had een vreselijke behoefte aan licht. Ik had mezelf al behandeld met een lichtlamp, maar dat scheen het idee van ondervoeding en de behoefte aan licht niet op te heffen. Sinds ik behandelt wordt met fotonentherapie Bionic 880 in combinatie met de LTN – 4 en LTN – 4 PRO voel ik mij eindelijk gevoed, bovendien zou het mijn immuunsysteem herstellen. Ook dat is nodig, omdat stress het immuunsysteem onklaar maakt. En dat is zeker een verklaring daarvoor, dat ik me niet voldoende kon weren tegen de hernieuwde aanvallen van de borrelia bacterie en weer zieker ben geworden de laatste jaren. Ook voel ik me na een fotonentherapiebehandeling Bionic 880 in combinatie met de LTN – 4 en LTN – 4 PRO lichter, opgewekter, hoopvoller, emoties die aangeven dat het de goede kant opgaat. Ik ben er nog lang niet en ik zal nog heel wat behandelingen nodig hebben, want ik ben nog maar net begonnen, maar ik heb er vertrouwen in!

Wat ik ook zo’n lumineus idee vind, is dat Erik een soort paard van Troje (booby trap) heeft ontworpen voor onze lastige lyme bacterie. Die eet nl graag vit. B2. Nu heb ik van Erik vit B2 gehad, die middels Noteboom LTN – 4 en LTN – 4 PRO was opgeladen met een frequentie waar de lyme niet tegen kan. Dus als dat beestje nu van de B2 gaat eten, komt hij van een koude kermis thuis: hij barst uit elkaar! Je moet maar op het idee komen! Ik vind het geweldig!
IK zou iedereen die doodziek is van de lyme de behandeling gunnen die ik nu krijg, wat zouden er veel mensen daarmee geholpen zijn! Als ik er het geld voor zou hebben, zou ik de apparaten voor mezelf aanschaffen, en er iedereen mee behandelen, die er maar voor open zou staan, want ik weet uit eigen ervaring hoe ziek je je kunt voelen van een lyme infectie, zo ziek dat het leven niet meer leefbaar is, en dat gun je niemand!

Carina Westra

Hier kan je meer ervaringen lezen