Ervaring Hans C.

Mijn naam is Hans, ik ben 39 jaar oud, privé bankier en woon in Antwerpen, België. In totaal ben ik 4 jaar heel erg ziek geweest. Het heeft 2 jaar geduurd alvorens ik de juiste diagnose kreeg (Lyme). Wist ik veel dat de juiste diagnose nog maar het beginpunt was van alweer een slopende zoektocht naar de juiste behandeling. Ik heb jarenlange strenge diëten gevolgd, ongeveer 8 maanden (IV) antibiotica gekregen, fytotherapie gevolgd, tientallen dokters, specialisten en allerlei therapeuten afgelopen, en werkelijk alle mogelijke behandelingen onderzocht en geprobeerd – niets hielp permanent – mijn gezondheid bleef achteruit gaan.

Ik verloor werk, lief, spaargeld, appartement en mijn sociaal leven was onbestaande allemaal door deze onvoldoende (h)erkende vreselijke ziekte. Wanneer ik niet te uitgeput, te duizelig of te zwak was las ik alles wat ik kon vinden over Lyme maar vond geen remedie die hielp. Net voordat ik bij lymeborreliazelfhulpgroepnederland terecht kwam ging het zo slecht met mij dat ik 4 uur per dag aan een zuurstof machine hing en dat een dokter me doodleuk meldde dat ik zeer dicht bij kanker stond, zo erg was het met mijn bloed gesteld. Uiteindelijk geloofden de dokters mij, maar helpen konden ze niet.

Gelukkig belandde ik net op tijd bij Erik en Tessa. Ik overdrijf niet als ik zeg dat ik méér dan sceptisch was over hun zelfhulp-behandelingswijze. De dagen na de eerste behandeling waren enorm zwaar – de herxheimer reactie was ongezien zwaar – even dacht ik dat ik het niet ging halen. Na het lezen van het boek ‘licht op Lyme’ en research over bio fotonen en bio resonantie besloot ik ermee door te gaan ongeacht de hevige Herxen. De sessies nadien vielen steeds beter mee en na 8 sessies voelde ik niets meer. Een dokter heeft me nadien ook bevestigd dat de lyme allemaal dood was.

Ik ben Erik en Tessa voor altijd dankbaar. Erik voor zijn kennis, inzichten en het delen van zijn fantastische zelfhulp-behandelingsmethode en Tessa voor haar begrip, coaching en aanmoediging om door te zetten. In geval van Lyme staat deze zelfhulp-behandelingsmethode met glans op nummer één en komt antibiotica ergens op een van de laatste plaatsen. Momenteel versterk ik mijn lichaam nog nutrieel en ga ik naar therapeuten om verder te revalideren, maar mijn leven heb ik ongetwijfeld teruggekregen via fotonen therapie in combinatie met de bioresonatie.

Hans C.

Hier kan je meer ervaringen lezen